Αυτοκόλλητα

Εκτυπώνουμε αυτοκόλλητα σε διαστάσεις μέχρι 100Χ70εκ. Σε όποιοδήποτε σχήμα, με ή χωρίς προχάραξη στο πίσω μέρος για εύκολο ξεκόλλημα. Τα αυτοκόλλητα μεταξοτυπίας έχουν εγγυημένη αντοχή σε εξωτερικές συνθήκες 6+ χρόνια. Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα επώνυμα υλικά.

PVC, Plexiglass, PP κτλ.

Εκτύπωση σε υλικά όπως plexiglass, pvc, πολυπροπυλαίνιο κτλ. σε όλα τα πάχη. Χρησιμοποιούμε ειδικά πιστοποιημένα μελάνια για το κάθε υλικό, με εγγύηση αντοχής σε εξωτερικές συνθήκες 6+ χρόνια.

Μεταλλικές Επιφάνειες

Εκτύπωση σε μεταλλικές επιφάνειες (σίδερο, γαλβανιζέ, αλουμίνιο κτλ.) ειδικά για ταμπελάκια μηχανημάτων κτλ.
Χρησιμοποιούμε ειδικά πιστοποιημένα μελάνια με αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες 6+ χρόνια και στα χτυπήματα και γδαρσίματα.

Ξύλινες, Δερμάτινες, Υφασμάτινες, Επιφάνειες

Εκτύπωση σε Ξύλινες, δερμάτινες και υφασμασμάτινες επιφάνειες με ειδικά πιστοποιημένα μελάνια με αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες 6+ χρόνια και στα χτυπήματα και γδαρσίματα.

Ειδικά ΕΦΕ

Εκτύπωση ειδικών Εφέ όπως Glow In The Dark. Αποθηκεύουν φωτιστική ενέργεια απο το περιβάλλον και φωτίζουν στο σκοτάδι μέχρι και 10 ώρες. Μπορούν να εκτυπωθούν σε όλα τα υλικά και είναι ιδανικά για σημάνσεις ασφαλείας, διακοσμητικές εφαρμογές κτλ.

Touch Display Control Panels

Ειδικευόμαστε στη κατασκευή touch panels. Οι αυξημένες απαιτήσεις των touch panels απαιτούν την εκτύπωση εξειδικευμένων υλικών αυξημένων ιδιοτήτων, τα οποία εισάγονται συγκεκιμένα για αυτή στη χρήση. Επίσης τα μελάνια που χρησιμοποιούντε είναι ειδικά με συγκεκριμένες ιδιότητες με εγγύηση για έξτρα αντοχή που να ταιριάζει στις απαιτήσεις των συγκεκριμένων προϊόντων.

Εκτύπωση Φασον


Μπορούμε να εκτυπώσουμε φασόν τα δικά σας προϊόντα. Πάντα με τα καλύτερα πιστοποιημένα μελάνια.

Σκουφάκια σιλικόνης


Ειδικεκυόμαστε στην εκτύπωση σιλικόνης και συγκεκριμένα στα κολυμβητικά σκουφάκια. Τυπώστε σκουφάκια με το logo που επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας η επισκευτήτε το site www.swimcaps.eu

youprint.gr

Φιλικής Εταιρείας 37
13675 Αχαρνές
τηλ.: 211 0132122
κιν.: 6944 791905

Created with Mobirise - See it